×

Canticer doar 219 lei
in pachetul pentru 1 luna!

Vezi detalii

Canticer Forte

  • -17 %
Pret Depozit
Canticer Forte

Canticer Forte

299 lei  248 lei (TVA inclus)
Reducere 17 %  
Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
imagine telefon canticer
Plata si Transport

Livrarea produsului Canticer Forte se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Canticer Forte

Canticer Forte
Flacon Canticer Forte 120  cps

Canticer Forte reprezinta formula noua, imbunatatita realizata in urma cercetarilor efectuate la institutul Hesshoutang. Acum Canticer Forte are la baza 8 ingrediente cu efect puternic imunostimulator, antioxidant si antitumoral.

Produsul Canticer Forte este un supliment alimentar 100% natural ce prezinta o formula inovatoare si reprezinta rezultatul obtinut iln laboratoarele companiei chineze Heshoutang International dedicat pentru persoanele cu afectiuni oncologice. In cadrul formulei suplimentului Canticer Forte regsim extracte din numeroase plante, ce au efecte benefice asupra afectiunilor tumorale. 

Gratie actiunilor antioxidante si antiinflamatorii puternice, produsul Canticer Forte este util in intarirea raspunsului imun al organismului, reducerea inflamatiilor si combaterea efectelor nocive cauzate de radicalii liberi. 

Anumite studii asupra extractelor regasite in formula sinergica a suplimentului Canticer Forte au demonstrat efectele anti-cancerigene ale acestora, avand abilitatea de a reduce riscul dezvoltarii unor astfel de afectiuni. 


Efecte si beneficii ale suplimentului natural Canticer Forte:

- Produsul Canticer Forte are capacitatea de a imbunatati sistemul imunitar;
- Ajuta la reducerea proliferarii celulelor canceroase;
- Gratie ingredientelor sale, poate stimula productia de interleukina 2, care ajuta la combaterea mai multor tipuri de cancer;
- Contribuie la productia celulelor T;
- Suplimentul Canticer Forte poate preveni metastazarea cancerului;
- Poate inhiba migrarea celulelor canceroase;
- Canticer Forte oferta proprietati antioxidante si antiinflamatorii la nivelul organismului.


Ingredientele active incluse in compozitia Canticer Forte:

Ganoderma lucidum este o ciuperca recunoscuta pentru combaterea unor numeroase tipuri de cancer si poate preveni metastazarea cancerului.
Extractul din samburi de migdale este o sursa bogata de vitamina B17, ce poate fi benefica in cazul afectiunilor tumorale, intarind sistemul imunitar.
Usnea Barbata ofera activitate antivirala cu calitati imunostimulatoare in cadrul afectiunilor tumorale.
Ginsengul American amelioreaza inflamatiile din organism, intareste sistemul imunitar, poate preveni producerea si cresterea anormala a celulelor.
Panax Ginseng este benefic in reducerea riscului de dezvoltare a afectiunilor oncologice si actioneaza ca un antiinflamator si antioxidant.
Turnera diffussa are abilitatea de a inhiba cresterea celulelor canceroase.
Cordyceps ofera efecte antioxidante, anti-cancerigene si antiinflamatorii si poate scade efectele secundare produse de terapiile anti-cancer clasice. 


Mod de administrare al suplimentului alimentar Canticer Forte.

Doza zilnica recomandata este de 3 capsule dimineata, 3 capsule la pranz si 3 capsule seara, toate administrate cu aproximativ jumatate de ora dupa masa.
Profilactic 6  cps/zi sau terapeutic 9 cps /zi - administrare in 3 doze
Pentru a obtine cele mai bune rezultate se recomanda administrarea Canticer Forte pe o perioada de minim 4-12 luni in functie de stadiul afectiunii si complicatiile avute.
Canticer Forte se poate administra in paralel cu terapiile oncologice sau cele indicate de medicul specialist.
Produsul nu prezinte reactii adverse sau contraindicatii.
Se recomanda  mentinerea unei diferente de aproximativ 1 ora intre administrarile Canticer Forte si oricare alt tratament pe care il urmati.

Testimoniale Canticer Forte

Adauga testimonial